CONXINXINA (II): Laos Nord

28 d’octubre: Chiang Kong -Pak Beng

Un país per dia! Avui Laos…

Hem fet 144,5kms (5 amb bici i 139 amb barca…) en 5h 30min a 25km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55344398

En 4 dies hem dormit cada dia a un país diferent (25-tai, 26-myn, 27-tai i 28-laos). A partir d’ara ja ens quedarem 3 setmanetes per Laos.

Avui hem anat al port amb les bicis on hem passat el control de passaport del costat tailandès. Després hem agafat al que ells deien ferry (un tronc tallat per la meitat i buidat per dins), però hem hagut de pagar 4 bitllets… 2 per nosaltres i 2 més per les bicis per travessar a Laos. El trajecte ha durat menys del que hem trigat a pujar les bicis a la xalupa.

Les bicis tenen millor vistes que nosaltres...

Les bicis tenen millor vistes que nosaltres...

Un cop a Laos hem fet paperassa i canviat moneda (per cert som multimilionaris, 1eur = 12000LAK). Hem anat a buscar una barca que ens durà a Pak Beng uns 140kms riu avall. Les bicis al sostre i nosaltres amb 60 guiris més i algun local.

Durant el trajecte fem alguna aturada per carregar o descarregar paquets i algun cop s’acosten barques del costat tailandès que carreguen i descarreguen coses en marxa. Hem vist selva, poblets perduts, pescadors i algun elefant. Preferim pedalar a que ens portin però el viatge no està malament, l’entorn és immillorable tot voltat de selva impenetrable i trams d’alts peny-segats que segur que mai ningú deu haver pujat.

arribada caotica a Pak Beng

arribada caotica a Pak Beng

En arribar al port de Pak Beng una multitud de locals ens esperaven per conduir-nos a una GH o per portar-nos les motxilles… horrorós! No hem tret ni un peu a terra que ja ens estaven dient: “do you want something?”, o sigui oferint marihuana, opi, anfetas…és el poble happy.

Hi ha un sol carrer, la meitat és Lloret i l’altra és la mina però de bambú. Evidentment hem anat a sopar a la mina. La propietària del lloc on hem anat a sopar i la seva filla han sopat les sobres d’una taula de camioners xinos i ha reomplert l’ampolla de licor amb els got mig plens (no mig buits) que han deixat els camioners. Aquesta si que l’haurien de fitxar per aixecar al país!

Menjador de la nostra Guest House

Menjador de la nostra Guest House

Ja tenim ganes de tornar a seure als nostres Brooks perquè tenim el cul quadrat de la barca.

29 d’octubre: Pak Beng – Muang Beng

Més romangueres que al carrer Nou

Hem fet 86kms amb un desniv.+ 850m i deniv.- 700m en 6h a 15km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55344373

Hem sortit de Pakbeng prop de les 9:00. Una carretera xulíssima i sense pràcticament vehicles, selva a banda i banda i resseguint un riu per la dreta que hem travessat on hem “dinat”, a Muang Houn. Aquesta carretera passava entre poblets, amb cases fetes de bambú i sobre pilars de fusta i entre poble i poble camps de blat verds.

Sortint de Pak Beng

Sortint de Pak Beng

 

Pobles i verd
A 7 Km de Muang Houn, un noi amb una moto, professor d’anglès d’una escola, ens ha anat preguntant coses fins que hem arribat  l’escola. Ens ha convidat a visitar-la i així ho hem fet. Després de visitar les classes i presentar-nos el professor l’assumpte ha acabat que ens demanaven el mapa de Laos que portàvem, els hi hem hagut d’estirar de les mans i dir-los que quan no el necessitem els hi enviarem. Després ens han demanat que també els hi enviem llibres d’anglès, i després llibres espanyols, … semblaven nens fent la carta als Reis, …
Escrivint la carta als Reis

Escrivint la carta als Reis

Un cop a Muang Houn ens hem aturat a un lloc per dinar i només ens oferien verdura crua, així que em anat en un altra lloc, on hem tingut feina per demanar arròs. Aquí ens preguntaven mb què volíem l’arròs, i quan dèiem verdura ens ensenyaven un pell de no se quin animl que feien al foc. Finalment ens han servit “khao niaw” (arròs glutinós), que no és el mateix que khao (arròs), i que ells el fan per acompanyar els menjars, com el nostre pa. (per tant els hem sorprès i els hi hem fet gràcia, …)

Ja eren gairebé les 14:00 i ens quedàven 30 km per aribar a un poble amb allotjament, i se’ns acosten dos nois que ens demanen si poden practicar l’anglès. Aquests superen al profe amb escreix.

Els 30 km últims ens passen ràpids, aquest tram hi ha camps d’arròs entre pobles, fins que arribem a Muangbeng, on no tenim opció de triar un lloc per allotjar-nos.

Kao niaw, o sigui arros glutinos, barat i omle la panxa...

Kao niaw, o sigui arros glutinos, barat i omle la panxa...

Un cop nets i polits ens dirigim al mercat i poc abans se’ns para una moto, és un altre English teacher que vol practicar el seu anglès, total que ens tanquen el mercat, …

Demà etapa curta direcció Oudomxai.

30 d’octubre: Muang Beng – Oudomxai

A 80 km de la frontera amb Xina

Hem fet 63 kms amb desniv.+ 680 m i deniv.- 533 m en 4h 38min a 14 km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55344364

Hem esmorzat a la GH per no menjar pa de motlle sec. Com que l’etapa era curta hem sortit a les 9:00. Només sortir hem topat amb un noi que també volia practicar anglès, i ens ha seguituns kms amb moto.

El paissatge molt similar al d’ahir, poc trànsit, i paissatge molt verd i molts pobles sense gaires serveis.

En Pep i un mojo amb bici

En Pep i un mojo amb bici

A l’arribar a Oudomxai hem parat a un lloc per dinar i ens han venut per 30.000 kips noodles amb aigua i pebre negre. No els debiem caure gairebé perquè per sopar hm anat a un altre restaurant i per 40.000 kips hem menjat 2 plats de noodles amb verdures cada un.

Monjos demanant almoina

Monjos demanant almoina

Hem recorregut tot Oudomxay per comprar iogurts i formatge o tonyina per omplir el pa per demà dinar, ja que preveiem que no hi ha gaires pobles per fer-ho, total que no n’hem trobat,…

Oudomxai és un poble que està situat a 80 km d’una de les fronteres Xineses, i es nota que hi ha una gràn influència sobretot en el mejar i els comerços que tot és xino, fins i tot hem menjat panets xinos plens de no sabem què!

31 d’octubre: Oudomxai – Pak Mong

El vent i la pols són els meus companys, … els confins de la terra la nostra llar

Hem fet 82kms amb desniv.+ 1470m i deniv.- 1615m en 6h 15min a 13km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55344361

Avui el que havia de ser una carretera millor que la dels darrers dies, segons els mapes, no ha estat així. Un piló de trams sense asfaltar, amb bots i sorra, i circulació d’alguns camions i cotxes que ens feien menjar pols.

La carretera però, mereixia ciclar-la perquè el paisatge ha estat molt xulo, i per sobre dels 1.000 metres i amb temperatura fresca.

Despres d una pujadota be una baixadassa

Despres d una pujadota be una baixadassa

Hem sortit d’Oudumxai abrigats perquè feia molt de fred i boira, a les baixades ens abrigàvem i a les pujades ens desabrigàvem.

Hem vist molt moteros que viatjaven i ens saludaven efusivament. Ens han passat dos busos amb gent occidental també, que els hem adalantat després nosaltres, un perquè havia rebentat i els altres a posar benzina i a fer pipi; en ambdós casos eren francesos.

Al final hem arribat a Pak Mong on ens hem allotjat a la pitjor GH fins al moment, tant que hem decidit muntar la tenda sobre el llit, per utilitzar-la de mosquitera, anti-rates i ani-aranyes.

Una cosa curiosa, quan hem anat a comprar galetes i suc per demà, he vist un camió aturat davant, amb un elefant al damunt!

En Quim carrega peixos, aquests elefants

En Quim carrega peixos, aquests elefants

1 de novembre: Pak Mong – Nong Khiaw (amb bici)

Nong Khiaw – Nong Neua – Nong Khiaw (amb barca)

Pels carrers en corren: … elefants!

Hem fet 31kms amb desniv.+ 200m i deniv.- 220m en 2h 15min a 14km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

bici: http://connect.garmin.com/activity/55344352

barca (només pujada): http://connect.garmin.com/activity/55344351

trek (només anada): http://connect.garmin.com/activity/55344347

Ahir varem acabar amb una cosa curiosa, … avui comencem amb una cosa curiosa. El matí la Núria li diu en Pep: – Ojalà l’elefant que vam veure ahir, el veiéssim amb bici per la carretera,…

Doncs quan encara o portàvem 5 kms hem vist un elefant per la carretera!! A estat divertit!

A vegades ens pensem que som grans, ...

A vegades ens pensem que som grans, ...

Avui he fet una etapa curta i jornada de descans del que resta. Fins a Nong Khiaw hem anat amb bici, on les he deixat amb una GH de pressa i corrents, perquè sortia un barco (ple de guiris) fins a Nong Neua pel riu Nam Ou. Aquí hem dinat i hem donat una volteta pel poblet (molt turístic). I la baixada l’hem fet amb una barca plena de laosians, això ens ha costat un euro més per cap que la pujada, sinó havíem de quedar-nos-hi una nit o pagar una barca per nosaltres sols (50 euros). Això és el que tenen els llocs amb turisme.

Anada amb guiris

Anada amb guiris

Baixant pel Nam Ou

Baixant pel Nam Ou

Un cop a Nong Khiaw hem anat a visitar unes coves a uns 3 kms del poble, on els laosians s’hi refugiaven durant la segona guerra d’Indoxina. Hi ha una presència considerable de bombes de fragmentació que les utilitzen de bancs per seure, jardineres, barques, … També hem vist una furgoneta de l’UXO, qui s’encarreguen de desactivar els artefactes de guerra que hi ha per aquí; … per si de cas no sortirem del camí.

Cova on es refugiaven dels bombardejos, vaja com el tunel de sant pol...

Cova on es refugiaven dels bombardejos, vaja com el tunel de sant pol...

2 de novembre: Nong Khiaw – Pak Ou

Per 1r cop en 3 anys veiem ciclistes amb alforges!

Hem fet 128kms amb desniv.+ 1014m i deniv.- 1001m en 7h 30min a 17km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

bici: http://connect.garmin.com/activity/55344346

trek (només anada): http://connect.garmin.com/activity/55344343

Quan ja començàvem a pensar que en Pere tenia amics imaginaris, hem experimentat el trobar ciclistes alforgistes.

Primer hem trobat un francès estirat sota una caseta de bambú que hi ha prop de la carretera, aquest viatjava sol i no tenia ni rumb ni data de tornada. N’hem trobat un altre també sota l’ombra d’una caseta de bambú, aquest era del Canadà i tenia moltes ganes de xerrar, i finalment també hem trobat una parella d’un francès i una holandesa. De no veure’n cap, …

Avui ha estat una jornada molt llarga perquè no hi havia presència de cap lloc on allotjar-nos en molts kilòmetres, per tant hem començat a pedalar de Nong Khiaw a les 7:00. La intenció era arribar a Pak Ou, per visitar unes coves amb molts budes de diferents mides, l’endemà. Hem suposat que hi hauria allotjament, tot i que la guia no en diu res, perquè sembla turístic, …

cova pak ou

cova pak ou

Ens ha costat bastant trobar Pak Ou, perquè no està indicat i era un camí de terra i pedres, però molt xulo. Just abans d’entar a Pak Ou, ens han fet pagar pel pàrking de les bicis!! I ens han donat la opció de veure-les avui. Hem hagut de “pillar” una barqueta per creuar el riu uns 500 m, que és on es troben les coves, i hem hagut de tornar a pagar; i just baixar de la barqueta, ens esperaven per cobrar l’entrada a les coves. Hi ha dues coves, una de superior on després de pujar moltes escales et trobaves una dona venent llanternes o demanant donatius (són la conya) per entrar en una cova fosca, evidentment ens les hem enginyat per no haver de pagar llanternes, fent fotos amb flash!! La cova del nivell inferior i la més xula, infestada de budes, no calia llum artificial.

Atravessant el Nam Ou prop per un pont de pago pels cotxes

Atravessant el Nam Ou prop per un pont de pago pels cotxes

Un cop a Pak Ou ens han dit que no hi havia GH, però que alguna família ens llogava una habitació. Aquests mateixos ens han fet anar a sopar en un “restaurant” que tenen, o sigui que han fet l’agost!! No es poden queixar els de Pak Ou, perquè hi hem deixat un dineral!!

3 de novembre: Pak Ou – Luang Prabang

Lauang Prabang, patrimoni mundial de l’Unesco.

Hem fet 33kms amb desniv.+ 185m i deniv.- 190m en 2h 19min a 14km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55344341

Per esmorzar hem decidit no deixar ni un kip més a Pak Ou, tot i que ha valgut la pena, ens ha donat la sensació que només van darrera els calés i d’una manera descarada.

Així que uns 15 km abans d’arribar a LP hem parat a esmorzar sopa de noodles d’arròs en una parada per cap calé. I 1 km més tard hem provat una mena de bunyol que venien a la carretera farcit de coco o blat de moro, boníssim… i per menys de 10 cèntims! Això han estat els nostres panallets!

Contents despres dhaver menjat els panellets

Contents despres dhaver menjat els panellets

Hem seguit fins a LP i allà hem estat una estona buscant una Guest House ben situada i bé de preu, al final m’hem trobat una en el centre i al costat del Mekong que està molt bé. Aquí segurament hi estarem avui, i demà sortirem pitant que aqui tot es molt car!!!.

Després seguirem cap al Sud direcció Vang-Vieng, ja us anirem explicant!

 

4 de novembre: Luang Prabang – Kiu kacham

Etapa reina

Hem fet 82kms amb desniv.+ 2030m i deniv.- 930m en 7h 19min a km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55633226

Ahir al vespre varem anar a veure des del Phu Si (un turonet de LP) unes vistes esplèndides de Luang Phabang. Dalt hi ha diversos temples, només un de “cuidat”. Quan baixàvem hem vist una noia francesa que ens vam trobar ja a Nong Khiaw, qui varem trobar uns dies abans amb un bus amb la roda reventada. Hem trobat també una família francesa, amb qui vam navegar pel Mekong.

Vistes de LP

Vistes de LP

Visitant un mercat artesanal, que fan cada nit, vam descobrir un carrer on hi havia ple de parades de menjar, que per 10.000 kips et podies omplir el plat. Vam practicar el tetris i malabarismes per poder atipar-nos, je, je, je, … Al costat, es van asseure uns valencians, qui tenien 4 amics que també anaven amb bici i que avui es trobarien a LP, per tant segur que els trobaríem nosaltres per la carretera. Aquests ens van comentar que anaven amb bus, i que just abans d’arribar a LP, el bus s’atura, i el conductor surt esperitat, havia vist un bitllet a la cuneta de la carretera i quan va pujar va dir decebut: – Copy, copy, …

Avui volíem veure de bon matí, LP, així que després d’esmorzar i abans de prendre la carretera per anar a Kiukacham, hem fet un tomb. Hem vist, de nou, com els monjos demanaven almoina, que només ho poden fer octubre i novembre; és tot un ritual, … Ens hem emportat un bon record de Luang Phabang, després d’haver-lo vist de dia i de nit.

Monjos de bon matí

Monjos de bon matí

Avui hem pujat més que no hem baixat. Hem fet dos colls, el primer mes o menys bé, tot just començar, per després disfrutar de la baixada, fins a trobar el Nam Ming. Que passat aquest riu ens esperaven 22 km de pujada seguida fins el segon coll. Just començar en Pep s’ha aturat, i la Núria li pregunta: – Què et passa? – i en Pep li contesta: – Copy, copy … (ensenyant-li un bitllet). Ens hem mort de riure!

Atravessant el Nam Ming, apunt de començar l'últim port

Atravessant el Nam Ming, apunt de començar l'últim port

Llevat d’això, els 22 kms se’ns han fet llargueruts i duríssims, amb trànsit de camions, molta calor i comptant un per un els km. Finalment, hem arribat a Kiukacham, un poble molt sorollós, ja que hi havia un fent una festa i cantant amb un karaoke improvisat a dalt d’un camió. Aquí hi fot un fred que pela.

5 de novembre: Kiu kacham – Kasi

Seguim pedalant pels Alps laosians

Hem fet 95,50 kms amb desniv.+ 1475m i deniv.- 2370m en 6h 20min a 15,1km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55633233

Quan hem sortit al carrer per anar a esmorzar, a 2/4 de 7, l’hem trobat a vessar de gent i parades de menjar i roba, així que hem aprofitat per esmorzar-hi.

mercat a primera hora

mercat a primera hora

Avui ens pensàvem que després del que varem arribar a pujar, tot seria baixada, i li ha costat baixar, hem estat pedalant per sobre els 1.200 m molta estona.

Avui hem trobat un bitllet de 100$ (era una copy)… Algú es deu haver entretingut a fer fotocòpies en color (no sabem on) i a tirar-los per la cuneta.

Per dinar hem parat a mig camí, en un mercat, i em menjar pa sec amb pit de pollastre ressec, i per postres magdalenes seques. Boníssimes! Havíem comprat unes botifarres que les hem regalat a un nen de lo bones que eren (també seques)!

Buscant dinar...

Buscant dinar...

Finalment, els darrers kilòmetres han estat de baixada fins a la vall d’un riu que ha anat planejant, amb camps d’arròs a banda i banda, fins arribar a Kasi.

 

 

Per les muntanyes

Per les muntanyes

6 de novembre: Kasi – Vang Vieng

El “Lloret” de Laos

Hem fet 58 kms amb desniv.+ 413m i deniv.- 560m en 3h 30min a 16,5km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55633237

Avui en canvi, quan hem sortit al carrer per anar a esmorzar, a 2/4 de 7, l’hem trobat buit, hi havia molta boira i les botigues encara estaven tancades… com es nota que és dissabte!

Avui toca jornada de descans, només 58kms (amb no gaire desnivell) fins a VV. Així arribem aviat i veiem aquest poble que tothom diu que és tant maco. O sigui que hem sortit aviat per ser allà abans de dinar.

Hem esmorzat en un lloc de camioners uns fideus molt bons i hem seguit cap al sud. La carretera ha anat pujant fins cap al km. 20-25 guanyar un coll, a partir d’allà tot baixada i pla fins a Vang Vieng, on som ara.

Avall va que fa baixada

Avall va que fa baixada

És una de les etapes més maques i espectaculars, de la vall amb camps d’arròs per tots costats que estava situada Kasi, es passa a una mena d’engorgats kàrstriks impressionants, hi ha moltes coves i penya-segats i la carretera, al igual que el riu, va serpentejant entre mig dels monòlits kàrstrics.

Paissatges carstics

Paissatges carstics

Vang Vieng és un poble situat enmig d’aquest paratge però que com Lloret, s’ha venut a la “puta pela” (com diria aquell de st. Celoni…) i està ple de guiris que fan tubbing (baixar pel riu amb un neumàtic de tractor…) i veuen cervesa. Però pels laosians si això els hi deixa diners suposo que ja els hi està bé… (com a Lloret fa uns anys, no masses!).

Hem arribat cap a les 11h i hem trobat una GH amb wi-fi free i que està molt bé i ara anirem a donar una volta i a veure que tal és Vang-Vieng i els seus voltants. Més tard ja posarem alguna foto d’aquí.

Doncs això és com ens pensàvem, Lloret… hi ha guiris borratxos arreu i ple d’anglesos cantant i bevent, està ple de bars i botigues i el paissatge tampoc mata, o sigui que marxem d’aquí.

També hi ha racons makus

També hi ha racons makus

Per cert, aquest també és un poble “happy”, és a dir et posen marihuana, opi… o el que vulguis amb el menjar, els hi hs de dir “NO HAPPY FOOD”, mare de Dèu… on anirem a parar…

Demà continuarem cap al sud i en un parell de dies ens plantarem a Ventiane (Capital city). Volíem evitar entrar-hi però ens han dit que està prou bé i que no té tant de trànsit com altres ciutats… ja veurem!


7 de novembre: Vang Vieng – LAK 52

Més falangs amb bici

Hem fet 105kms amb desniv.+ 762m i deniv.- 780m en 6h 11min a 16,9km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55955842

Avui toca una etapa llarga per tal de quedar-nos a uns 50kms de Ventiane i així l’endemà arribar-hi i visitar-la.

La carretera és planera però al final surt un desnivell gens despreciable, va fent tobogans i també hem pujat algun coll.

La carretera voreja un embassament molt gran que proporciona molta energia, tanta que en venen a Tailàndia. Durant la 2a Guerra d’Indochina cap al 1975 quan el govern actual es va fer amb el control de Ventiane va arreplegar totes les prostitutes, delinqüents i altres malfactors de la ciutat i els va posar en dues illes de l’embassament, un per homes i una altra per dones… i alà! Potser l’Hereu hauria de prendre nota!!! No sabem com va acabar el tema però ara ja no hi viu ningú a les illes…

Embassament

Embassament

Hem trobat bastants ciclistes, una parella de suissos (de 55 anys o més), una parella d’alemanys i un americà (tots feien el típic loop per dins a Laos de 2-3 setmanes, sortint i arribant a Ventiane).

Hem dormit a LAK52… no, no és cap estació espacial russa ni res per l’estil… és un poble que va sorgir fa poc uns 20 anys quant el govern va fer fora totes les persones d’ètnia Homng dels territoria d’aprop de Ventiane i es van establir en el km 52 de la ruta 13 que creua de N a S Laos (i que és la que estem seguint nosaltres). Doncs res Lak vol dir poblet amb lao i 52 doncs el punt kilomètric.

Ens ho hem passat molt bé ja que hi ha un mercat dels de veritat on venen de tot, des de grills a gripaus, peixos de l’embassament, tota mena d’animals de les muntnyes (vius i morts), herbes de tot tipus, ginseng a preus baratissims… amb uns colors (i unes olors) molt xules.

 

Serps, grills, gripaus, ... de tot al mercat de Lak 52

Serps, grills, gripaus, ... de tot al mercat de Lak 52

8 de novembre: LAK 52 – Ventiane

Ventiane: la “capital city” de la república

Hem fet 52kms amb desniv.+ 75m i deniv.- 97m en 2h 45min a 18,5km/h.

Per veure la ruta en Google Maps, altimetria… i descarregar-vos-la cliqueu al següent enllaç:

http://connect.garmin.com/activity/55955847

Avui ens hem aixecat aviat i hem seguit fins a Ventiane, la capital de la república. Només 52kms que hem fet ràpid per així poder dinar allà i visitar la ciutat a la tarda.

El recorregut d’avui ha estat gairebé pla i ja es nota que comencem arribar a la ciutat perquè el trànsit va augmentant. Ens pensàvem que seria una entrada molt caòtica, com altres capitals asiàtiques, però no hem tingut cap problema. És molt tranquil.la i petita.

A l’entrda hem trobat una parella de ciclistes que ens han acompanyat a una GH, i ens han explicat que feia gairebé 2 anys que havien sortit de Bèlgica amb la bici i que ara portaven un més aquí a Ventiane i que no sabien que farien ni cap on tirarien… no sabem pas com s’ho munta la gent… (ei David R. Si dius que nosaltres vivim bé, aquests ni t’explico!!!).

Ens han passat el seu web: www.laroutesansfin.net es diuen Elena i Thierry.

Havent dinat, amb l’Elena i en Therry,  i una parella més d’alemanys, hem anat a visitar la ciutat.  Hi ha molts estrangers, i molta gent que viatja sola.

Retrobament amb el Mekong

Retrobament amb el Mekong

That Dam

That Dam

Demà seguirem cap al sur direcció Paxsan. Ja anirem explicant.


Aquesta entrada ha esta publicada en Conxinxina, sortides amb bici, Viatges amb bici pel Mòn.... Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a CONXINXINA (II): Laos Nord

 1. kiki ha dit:

  renoi, quin far de parlar English!!! si a cada pas us heu de trobar professors i alumnes… jajajjajaja

 2. societatilimitada ha dit:

  ei nois!!! acabo de fer uns panallets que estan….
  apa-li

 3. Josep Mª ha dit:

  Molt bons els comentaris. Sembla que estigui viatjant jo. Ànims i continueu pedalant i escrivint

 4. societatilimitada ha dit:

  Merci Josep Ma anem fent el que podem…

  A veure si ens guardeu uns quants panallets!!!

 5. kiki ha dit:

  unes fotos molt maques!!! i la crònica molt distreta…
  molts petons…
  teta, t’anyoro moltttttttttt!!!!!!!!!!

 6. Tabo ha dit:

  Ei el riu NAM OU i les coves una pasada!!!
  Apa-li
  petunitus…

 7. kiki ha dit:

  Quina passada!!!! he mirat la web d’aquesta parella “amiga vostra”, quin viatge que s’estan foment!!! i quines fotos… i també són jovenets, no???
  doncs si que viuen bé… quina experiència més brutal.
  petons

 8. Ester ha dit:

  Ei, les fotos molt guapes, però digues a en Pep que volem fotos teves també!
  Apa, passseu.s’ho bé!
  dew

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s